La pluja obliga a tallar el camí de la Canà

També està tallat a la circulació el camí de Portell a Vilafranca

El camí de la Canà / Foto: Ajuntament de Cinctorres

Les fortes pluges de les darreres hores a la comarca dels Ports han provocat diversos talls de carreteres, entre ells el Camí de la Canà, des de la CV-124 fins al mas de Fraiximeno. A més, també està tallat a la circulació el camí de Portell a Vilafranca.

Al Baix Maestrat, l’Ajuntament de Sant Jordi informa que, a primeres hores del matí “es talla al trànsit la carretera Sant Jordi-Panoràmica al seu pas pel riu Cèrvol”.

Tallada la carretera
de Sant Rafel i Rossell

El centre de Coordinació d’Emèrgències de la Generalitat Valenciana informa, a més, que a darreres hores de la vesprada de dilluns es va haver de tallar la carretera CV-100 entre Sant Rafel i Rossell per inundacions en diversos trams de la mateixa.

L’aigua ha causat despreniments en nombrosos llocs, com és el cas de l’Alameda de Morella, on s’ha produït el despreniment d’un mur en la zona del pàrquing, zona que ja estava vallada des de feia mesos.

Despreniment a l’Alameda de Morella

Els bombers de Castelló insisteixen en la necessitat de tenir precaució i evitar el pas per zones i túnels inundats i especialment per llits de rius i barrancs. “Insistim en extremar la precaució. No creues mai rieres o barrancs si porten aigua”, adverteixen a les xarxes socials.

Directe