Mes de 70 camions ixen de Vinaròs cap a Castelló en una nova protesta

Una nova acció de protesta del col·lectiu d’autònoms del transport per carretera

Mes de 70 camions ixen de Vinaròs cap a Castelló en una nova protesta

Mes de 70 camions i taxis han participat aquest matí en una nova acció de protesta del col·lectiu d’autònoms del transport per carretera que ha eixit des de Vinaròs.

A les 11 del matí professions de Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcanar, Ulldecona, Tortosa i altres localitats de la zona s’han reunit en el km 148 de Vinaròs per a començar la marxa lenta cap a Castelló. Des de la CN-340 s’ha passat a l’autopista en aquesta vaga indefinida en defensa de les reivindicacions ja conegudes demandades pels professionals del transport per carretera.

Abans d’eixir, un portaveu del col·lectiu, Saúl Juan ha recordat les reivindicacions del col·lectiu incidint en què malgrat el que diu la ministra el col·lectiu convocant no és la minoria sinó una majoria i sense biaix polític concret.

Per la seva part el transportista local Oscar Soto també ha explicat a Ser Maestrat com era l’acció reivindicativa prevista per a aquest matí on el col·lectiu que partia de Vinaròs tenia la intenció d’unir-se al de Castelló per a veure si es continuava fins a València o es concentraven en la capital de la plana.

Els transportistes s’han manifestat
també pels carrers de Vinaròs

A les darreres hores de divendres passat una trentena de camions participants en una marxa lenta s’han internat pels carrers de Vinaròs. Una marxa lenta en què els transportistes autònoms mostraven la protesta per la situació que travessen. La marxa ha transcorregut sense gaires problemes, causant, això sí, algunes retencions.

Els transportistes, fent sonar les botzines, han entrat per l’avinguda Castelló i han continuat per Pablo Ruiz Picasso, carrer Soro, plaça Sant Esteve i avinguda Llibertat

Directe