Es restauren ninots de fa dos anys per a la falla del geriàtric

Donat per les comissions falleres i restaurat pels alumnes del cicle superior d’Artista Faller

Es restauren ninots de fa dos anys per a la falla del geriàtric

El Centre Geriàtric de Benicarló ha plantat la seua pròpia falla, gràcies a la generositat de les comissions falleres i al treball de l’alumnat del cicle superior d’Artista Faller i Construcció d’Escenografies, que ha restaurat els ninots que les falles van donar fa dos anys.

Tant la restauració de les peces com la plantà s’ha fet a través d’un projecte d’acció comunitària anomenat «De la mà», coordinat pel professorat del centre i pels Serveis Socials Municipals, que ha permès l’alumnat del centre entrar en contacte amb les persones residents del Geriàtric, compartir xarrades i mantindre viva la flama de l’esperit faller, no només entre els usuaris i usuàries, sinó també entre les seues famílies i el personal treballador del centre.

Directe