El segon ProAplec arriba a Portell el 2 d’abril

La festa comarcal es celebrarà el darrer cap de setmana de juliol

La 43 edició de l’Aplec dels Ports tindrà lloc a Portell el cap de setmana del 29, 30 i 31 de juliol del 2022. Fins a la data, s’estan celebrant ProAplecs com el que es va fer el 4 de desembre i el que s’espera el 2 d’abril.

En aquesta segona trobada comarcal hi ha una programació molt completa formada per una caminada per la rambla, la presentació del llibre “La cuina dels Ports”, un vermut musical amb La Disbauxa, un dinar popular de paella al poliesportiu, un contacontes a càrrec de l’escola valenciana, un “tardeo” amb el grup Pimienta Molida i un sopar d’entrepans amb l’actuació de Town-Folk i una discomòbil gratuïta.

Es presentarà el
cartell de la festa

Durant aquest dia tindrà lloc la presentació del cartell del XLIII Aplec dels Ports, un dels moments més esperats i emocionants de tota la jornada.

Per poder garantir un ProAplec segur per a la comarca dels Ports, aquest tindrà un aforament limitat. Per a poder assistir s’han d’emplenar els formularis que l’organització ha publicat a les seues xarxes socials.

Directe