Peníscola programa activitats per a adolescents durant els caps de setmana

La regidoria de Benestar Social reactiva les activitats per a menors d'entre 9 i 14 anys

Durant tots els dissabtes, des d’aquesta mateixa setmana, en horari d’11 a 13 hores, en el Centre Juvenil s’han programat tallers de robòtica per a preparar als participants per a la competició WRO de Castelló, “una activitat amb molt bon acolliment entre els més joves, que els motiva i els interessa i que podran compartir els dissabtes en el nostre espai per a ells, situat en l’edifici sociocultural”, ha ampliat.

A més, els diumenges, “aprofitant l’arribada del bon temps, programarem ja activitats en exteriors, durant tot el matí, entre les 10.30 i les 13.30 hores, amb les quals aprofitar el magnífic entorn natural i patrimonial de la nostra població” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

Es tracta d’activitats de diferents temàtiques cada setmana, tant artístiques, com a tecnològiques, “l’objectiu de les quals és potenciar l’educació en el temps lliure, relacionades amb la pedagogia no directiva i centrada en els propis usuaris” ha completat. Aquest diumenge, per exemple, el taller és un taller de fotografia per a Instagram “temàtiques que els poden resultar atractives i que potencien la seua creativitat” ha assenyalat Albiol.

Aquesta iniciativa compta amb finançament del Pla Corresponsables de la Secretària de l’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat.

Directe