Vist a Twitter

Col·loquen la pancarta del Dia Internacional de la Dona

Amb el lema 'Som més del 50%. Lluita feminista'

El Grup de Dones dels Ports i l’ajuntament de #Morella col·loquen la pancarta del Dia Internacional de la Dona amb el lema ‘Som més del 50%. Lluita feminista’, tal i com han publicat a les xarxes socials.

Programació al voltant
del Dia Internacional de la Dona

Com cada any, Morella compta amb una intensa agenda d’activitats al voltant del Dia Internacional de la Dona que es commemora el 8 de març. Aquestes s’han iniciat amb el concert de la Banda Simfònica de Dones i s’allarguen durant tot el mes.

Així, el 8 de març tindrà lloc la xerrada “El valor de l’associacionisme femení. La nostra història” a càrrec del Grup de Dones dels Ports a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella a les 19.00 hores. A continuació, a la plaça de l’ajuntament tindrà lloc la concentració feminista amb la lectura del manifest i una performance.

Els actes continuen el dissabte 12 de març amb la taula redona “Experiències de dones en l’àmbit laboral” a les Sales Gòtiques a les 19.00 hores. El diumenge 13 de març, marxa reivindicativa “Fem soroll per la igualtat” amb eixida des de Sant Miquel a les 12.00 hores. A les 19.00 hores, projecció de la pel·lícula Maixabel al Teatre Municipal. Finalment, el diumenge 27 de març representació de l’obra “Preparadas, listas… ¡Ya!” de la companyia El Terral a les 19.00 hores al Teatre Municipal.

A més, durant el mes de març es realitzen activitats de promoció de la igualtat al CEIP Mare de Déu de Vallivana i a l’IES Els Ports. També hi ha una exposició de dones treballadores al Centre de Salut de Morella.

Directe