Palanques ha celebrat Sant Antoni aquest cap de setmana

La festa es va cancel·lar l'any passat i enguanh s'ha hagut d'ajornar fins ara

Palanques ha celebrat Sant Antoni aquest cap de setmana

Els veïns i veïnes de Palanques han celebrat aquest cap de setmana el seu esperat Sant Antoni. La festa, que es va haver de cancel·lar l’any passat i que es va ajornar aquest mes de gener, finalment ha estat celebrada a primers de març amb la màxima normalitat que la situació ha permés.

“Els actes han succeït tal com estaven planificats, eldijous a la vesprada es van elaborar les coquetes, el divendres es va fer la matança del porc i l’elaboració dels embotits. El dissabte l’esmorzar seguit de l’eixida cap a la muntanya per a recollir totes les rames i troncs necessaris per a construir la barraca. Després dels “arrastres” i del dinar es va fer el bandeig del gall, el sopar de torrada a la plaça i la diablera i encesa de la foguera. La nit va continuar al pavelló amb l’actuació de l’orquestra Triband i la discomòbil Bandalay. El diumenge es va posar el punt final als actes amb una missa en honor a Sant Antoni Abad i un dinar popular al pavelló” relata Lucía Martí, alcaldessa de Palanques.

El consistori i els majorals “agraeixen la gran assistència que va tenir el Sant Antoni i les ganes i il·lusió amb què tothom va viure la festa”.

Directe