La desfilada infantil de disfresses enceta el Carnestoltes de Morella

Per a la vesprada hi ha prevista una festa a l'Espai Firal a les 19 hores

La desfilada infantil de disfresses enceta el Carnestoltes de Morella

Morella celebra avui la seua característica festa de Carnestoltes. Així, aquest matí ha tingut lloc la desfilada infantil de disfresses que ha recorregut els principals carrers de la ciutat des de la Plaça Colom fins a l’Espai Firal. D’aquesta manera, la festa continua aquesta vesprada amb la festa de Carnestoltes en aquest mateix lloc a partir de les 19.00 hores amb Bandalay Neón Party.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “ens alegra haver recuperat la festa de Carnestoltes a Morella, encara que amb canvis respecte al que és tradicional a Morella” i ha afegit que “la venda d’entrades per a la festa a l’Espai Firal ha sigut un èxit, ja que es van esgotar en pocs dies”. L’edil ha explicat que “la desfilada infantil ha comptat amb molta participació” i ha recordat que “cal ser responsables i seguir les mesures sanitàries per a evitar contagis de la COVID-19 i poder continuar amb l’organització d’activitats”.

Cal recordar que Carnestoltes de Morella és una festa que, en edicions anteriors, concentrava centenars de persones als carrers de la ciutat. Les últimes edicions van congregar més de 2.000 persones durant la desfilada de disfresses. Així, la situació sanitària actual obliga a canviar alguns aspectes d’aquesta festa, que torna des de l’última edició celebrada l’any 2020.

Directe