Xapes i pancartes pel 8-M a Vilafranca

L'Agència d'Igualtat inicia les activitats i amaniments per commemorar el Dia de la Dona

Activitats i tallers a la Biblioteca Matilde Escuder de Vilafranca, promogudes per la pròpia biblioteca i l’Agència d’Igualtat de l’Ajuntament per amanir tot el necessari per a la commemoració del 8 de Març a Vilafranca. Els tallers s’han anat ubicant a diferents espais de la Casa de Cultura, sota la coordinació d’Elena Martínez, Agent d’Igualtat i Andrea Tena de la Biblioteca.

La col·laboració entre els diferents tallers habilitats per dibuixar, fer xapes o pintar la pancarta ha estat màxima, passant els participants per tots els espais i veure les propostes que s’anaven realitzant.

Un grup de persones amb més experiència s’ha encarregat de pintar la pancarta en una de les sales de la Casa de Cultura en la que habitualment es fa formació o reunions. Una pancarta que el dimarts recorrerà els carrers de Vilafranca.

I és que la commemoració del 8 de Març no només es pretén centrar exclusivament en eixa jornada, que a més enguany cau en dimarts, sinò que tinga cabuda durant diferents setmanes del mes. De fet, durant tota la propera setmana hi han previstes activitats al voltant del 8 de Març.

Elena Martínez és l’Agent Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca

Els tallers, en els que diferents persones grans i menudes van anar passant per la Biblioteca Matilde Escuder durant la vesprada del divendres, comptaven amb molta participació i amb ells s’aconseguia l’objectiu de preparar pancarta, xapes i altres elements per a l’acte central de la commemoració del 8 de Març a Vilafranca que tindrà lloc a l’Avinguda del Llosar a les 17 hores.

Directe