Palanques celebrarà Sant Antoni aquest cap de setmana

S'havia ajornat per la situació sanitària de començament d'any

Una imatge d'arxiu de la festa

El Sant Antoni de Palanques estava previst per al cap de setmana del quinze de febrer, però entre el consistori i els majorals i col·laboradors es va decidir ajornar la festa per poder dur-la a terme quan la situació sanitària estigués millor. D’aquesta manera, la celebració finalment tindrà lloc els dies tres, quatre, cinc i sis de març.

Aquesta vesprada tindrà lloc l’elaboració de les coquetes, demà la matança del porc i l’elaboració dels embotits. El dissabte començarà amb un esmorzar seguit de l’eixida cap a la muntanya per a recollir totes les rames i troncs necessaris per a construir la barraca. Després dels “arrastres” i del dinar tindrà lloc el bandeig del gall, el sopar de torrada a la plaça i la diablera i encesa de la foguera. La nit continuarà al pavelló on actuarà l’orquestra Triband i la discomòbil Bandalay. El diumenge es posarà el punt final als actes amb una missa en honor a Sant Antoni Abad i un dinar popular al pavelló.

El consistori anima a tothom a asistir a aquesta cita tan esperada al municipi i demana col·laboració ciutadana per a què tots els actes surtin tal com estan previstos

Directe