Diumenge torna a Vinaròs “Botigues al carrer”

Amb una trentena d’establiments que oferiran els productes de final de temporada de tardor-hivern

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. Prop una trentena d’establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada de tardor-hivern.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha convidat els veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen els clients, al mateix temps que també dinamitzen l’economia”.

La presidenta de l’ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que Botigues al carrer torna al centre de la localitat amb la col·locació de les paradetes als carrers Major i d’Agustí Safont, així també com a la plaça de Sant Antoni.

D’altra banda, Pereda comentava que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat. Així mateix, afegia que es comptarà amb una botiga de conservers i productes d’alimentació.

Pel que fa a l’horari, la trentena de botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres.

Directe