Ixen a la venda les entrades de la festa de Carnestoltes a l’Espai Firal

Cercavila infantil, castells unflables, tardeo i festa nocturna són els actes principals de Carnestoltes a Morella

La ciutat de Morella està preparada per a celebrar el seu particular Carnestoltes el dissabte 5 de març. Així, la programació d’aquest any ha canviar respecte a la tradicional a causa de la COVID-19. La festa començarà amb la cercavila infantil des de la plaça Colom a les 11.00 hores fins a l’Espai Firal. Allí, hi haurà castells unflables fins a les 14.00 hores. A partir de les 19.00 hores, aquest espai acollirà la festa de Carnestoltes amb Bandalay Neón Party. Les entrades estaran disponibles aquesta vesprada a partir de les 18 hores a través de la plataforma Escenaonline amb un preu de cinc euros.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “ens alegra recuperar la festa de Carnestoltes a Morella, encara que pateix canvis respecte al que és tradicional a Morella” i ha afegit que “no hi haurà desfilada a la vesprada i evitar les aglomeracions que es produeixen en alguns punts”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a participar en aquesta festa tan volguda a Morella d’una manera responsable”.

Cal recordar que Carnestoltes de Morella és una festa que, en edicions anteriors, concentrava centenars de persones als carrers de la ciutat. Les últimes edicions van congregar més de 2.000 persones durant la desfilada de disfresses. Així, la situació sanitària actual obliga a canviar alguns aspectes d’aquesta festa, que torna des de l’última edició celebrada l’any 2020.

Directe