Morella es solidaritza amb Ucraïna

L'ajuntament i el Consell de Cooperació condemnen l'ofensiva Russa amb una concentració

L’ajuntament de Morella i el Consell Municipal de Cooperació convocava diumenge una concentració davant l’esclat de la guerra a Ucraïna. Des dels organismes es comdena aquesta agressió i es mostra el seu suport i solidaritat amb la població ucraïnesa.

El consell Municipal de Cooperació també s’ha manifestat davant aquest atac a la sobirania nacional i de la integritat territorial d’Ucraïna, i sobretot del principi de pau humanitària.

Durant la concentració es va llegir el manifest de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies davant la declaració de guerra de Rússia signat pel PSPV, Compromís, PP, EUPV i Ciutadans, membres d’aquesta federació que també ha fet un crit de “No a la guerra” i s’ofereixen a prestar tota l’ajuda i el refugi que sigui necessari per a donar resposta al vessant humanitari del conflicte, atesa la ciutadania ucraïnesa víctima d’aquesta agressió i fent costat a les empreses afectades.

Directe