Diputació col·labora amb el CDR d’Albocàsser i la Creu Roja pel suport a la ciutadania més vulnerable

Totes dues entitats posaran projectes en marxa al llarg de l'any amb finançament europeu

La Diputació de Castelló col·laborarà amb el Centre de Desenvolupament Rural (CDR) d’Albocàsser i la Creu Roja de Castelló en la difusió, a nivell provincial, dels projectes de suport a persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat que totes dues entitats posaran en marxa al llarg de l’any amb finançament europeu.

Es tracta, segons la vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, de sumar esforços “aprofitant les finestres comunicatives de la Diputació perquè tota la ciutadania de la província sàpia que tenen a la seua disposició programes d’ajuda en casos de necessitat”.

Puerta ha explicat que amb aquesta col·laboració la institució provincial visibilitza el seu suport a iniciatives “l’ADN de les quals no és un altre que fer avançar la nostra província cap a un lloc més igualitari i cohesionat des del punt de vista social”. Sobre aquest tema, la vicepresidenta ha agraït a totes dues entitats el seu treball i vocació “per fer de la nostra terra un lloc millor”.

Directe