David Gil fotografia “Animals solidaris”

El fotògraf inicia una campanya per ajudar a dues associacions que treballen en la cura i benestar animal

La fotografia solidària arriba a Morella de la mà del fotògraf David Gil. La iniciativa “Animals Solidaris” pretén acostar a l’estudi de fotografia a persones amb animals de família per a crear records especials. El 30% de la recaptació de la campanya es destinarà a dues entitats sense ànim de lucre que treballen en la cura i benestar aninal, com són “Petjades De carrer” i “Cap, cor i Cua Els Ports”.

El fotògraf assenyala que “aquesta campanya persegueix un doble objectiu: que la gent pugue emportar-se records molt especials amb els seus animals i que, de pas, ajudem a dues entitats que fan tant pels animals”. A més, explica que “vull que en les sessions participi la família. Hi haurà fotos de l’animal, però també són el seu responsable o amb tota la família. Perquè els animals són un membre més de la família i m’agradaria que participessin tots”.

La campanya inclourà totes les sessions amb animals de família que es realitzen des del 26 de febrer fins al 26 de març. Dates també en les quals tenen lloc les celebracions de Falles o Magdalena, que són moments en les quals els animals de família sofreixen estrès pel soroll. Per això, una sortida pot ser desplaçar-se a passar el dia a Morella i participar en la campanya.

David Gil és un fotògraf especialitzat en bodes i famílies, que ha obtingut diversos reconeixements pel seu treball. Enguany, sense anar més lluny, ha finalitzat com a segon millor fotògraf en el directori de fotografia documental de noces Fletxa en Blanco. Ara, centrarà l’activitat d’aquest mes en els animals de família.

“Petjades De carrer” i
“Cap, Cor i Cua Els Ports”

«Petjades De carrer» és una associació protectora d’animals, sense ànim de lucre, que té com a objectiu protegir i defensar als animals. Presten els seus serveis a Castelló i Barcelona i no paren de treballar en la cura d’animals, en el seu benestar, faciliten adopcions… D’altra banda, «Cap, Cor i Cua Els Ports» és una associació també sense ànim de lucre que defensa als animals i el seu hàbitat mediambiental. Controlen les colònies felines de Morella i Els Ports i estan fent una tasca molt important en aquesta zona.

David Gil és fotògraf

Per això, David Gil agraeix “el gran acolliment d’aquesta iniciativa que han tingut totes dues associacions, que no han dubtat a participar i ajudar a la difusió”. A més els usuaris podran fer una col·laboració major amb les entitats, ja que l’estudi serà un Punt Solidari.

Directe