Morella Negra com la Trufa prepara l’octava edició pel març de 2023

Podria canvia les seues dates habituals per caure Carnestoltes a meitat febrer

Acabada ja la sèptima edició del Morella Negra com la Trufa, ja es comença a pensar en la pròxima per a l’any 2023. El que seria la octava vegada que es realitza aquest certamen gastroliterari a Morella podria canviar de dates i de mes ja que el carnestoltes de 2023 cau molt prompte i copa la segona quinzena del mes de febrer.

A hores d’ara també esperen poder recuperar la part gastronòmica del festival ja que enguany no s’ha celebrat a causa de la situació encara complicada de la pandèmia del coronavirus. Tot i aquestes manques d’activitats la valoració general per part del comissari del festival és molt bona per un certamen que ha acollit molts d’escriptors i aficionats a la novel·la negra.

Des de la Diputació de Castelló, una de les administracions que impulsen i sustenten econòmicament aquest festival, també es valora la continuïtat del mateix tot i la pandèmia. Ruth Sanz, diputada de Cultura també defensa la vessant turística i hotelera d’aquests certàmens impulsats per associacions, fonamentals en el desenvolupament cultural dels pobles.

Des de la Diputació de Castelló es compta amb una línia de subvencions per a les associacions culturals amb les que finança aquestes atractivitats a tota la província.

Així, el festival morella Negra com la Trufa tancava les seues portes començant des de ja a organitzar-se el de 2023 amb nous autors novels i invitats de rellevància.

Directe