Peníscola arrenca amb el sant Antoni Abat, recuperat per a aquest mes de febrer

La Associació de Sant Antoni Abat i la regidoria de festes van acordar postposar els festejos

Peníscola arrenca amb el sant Antoni Abat, recuperat per a aquest mes de febrer

Peníscola ha començat la celebració de sant Antoni Abat aquest cap de setmana. L’associació i la regidoria de festes van acordar postponer els festejos que van fixar entre els dies 19 de febrer i el 27 d’aquest mes.

L’acte amb el qual ha arrencat la jornada d’avui la festivitat en el municipi, ha estat la tradicional baixada de l’arbre per part de les cavalleries.

El trasllat de l’arbre s’ha dut a terme per diferents carrers de la població, fins a dipositar-lo en la foguera que cremarà la setmana pròxima, per a continuar amb la programació prevista.

Demà diumenge, se celebrarà la missa de mayorales a les 12.00h, prèviament es durà a terme una petita processó des de la Plaça de l’Ajuntament.
Durant la celebració litúrgica s’imposarà el mocador de l’associació de sant Antoni Abat a la mayorala de 2022, Isabel Llorach, primera dona a ostentar aquest càrrec en la població.
Després de la missa, es durà a terme la venda de bitllets per a la tradicional rifa.

Els actes es prolongaran el pròxim cap de setmana amb la sortida de les cavalleries pels carrers de la ciutat, la foguera i la missa per a la benedicció dels animals.

Directe