Morella Negra com la Trufa en directe

Amb les taules literàries del dissabte 19 de febrer

Morella Negra emet en directe les taules literàries del dissabte 19 de febrer. A partir de les 18.00 podràs seguir en streaming la taula “Després de Tuber..Què?”, connectarem amb Alexis Ravelo per a explicar l’acció solidària amb els afectats de l’erupció del volcà Cimera Vella. A les 19.25 tindrà lloc el lliurament del VI Premi Tuber Melanosporum. Per a tancar l’emissió tindrem la taula “L’Art de Comptar”.

En al Mesa “Després del Tuber… Què?”, participaran Santiago Díaz, Inés Plana i Luis Roso, moderats per Éric Gras.

La Mesa “L’Art de Comptar” estarà protagonitzada per dos dels principals autors de novel·la negra espanyola, Alicia Giménez Bartlett i Domingo Villar, moderats per Mariola Ens.

Directe