Palanques programa el seu Sant Antoni amb una programació molt completa

El Sant Antoni de Palanques se celebrarà del 3 al 6 de març, ambdós inclosos

L’Ajuntament de Palanques i els majorals i col·laboradors de la festa han estat treballant per a oferir una programació d’actes el més semblant a les anteriors edicions. La festa començarà el dijous amb l’elaboració de les coquetes, el divendres es farà la matança del porc i l’elaboració dels embotits, el dissabte començarà amb un esmorzar seguit de l’eixida cap a la muntanya per a recollir totes les rames i troncs necessaris per a construir la barraca. Després dels “arrastres” i del dinar tindrà lloc el bandeig del gall, el sopar de torrada a la plaça i la diablera i encesa de la foguera. La nit continuarà al pavelló on actuarà l’orquestra Triband i la discomòbil Bandalay. El diumenge es posarà el punt final als actes amb una missa en honor a Sant Antoni Abad i un dinar popular al pavelló.

“Estem molt contents i emocionats de poder anunciar les noves dates de celebració. Sant Antoni és una festa molt especial i de la que tenim moltes ganes de tornar a viure. Esperem que les condicions sanitàries segueixin igual per poder seguir amb tot cap endavant” explica Lucía Martí, alcaldessa de la localitat.

Amb aquesta confirmació, Palanques se suma al llistat de municipis dels Ports que s’animen a fer Sant Antoni encara que aquest no siga a les dates més tradicionals.

Directe