El Mucbe presenta la nova imatge corporativa que l’identifica com a museu

’autor de la marca és l’estudi de disseny i comunicació gràfica Limoestudio

El Mucbe presenta la nova imatge corporativa que l’identifica com a museu

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Pedro Manchón, han presentat avui la nova identitat visual del Mucbe, una marca que a partir d’ara l’identificarà com a museu i que li aportarà una imatge diferenciadora i amb molta personalitat.

Així ho han explicat les integrants de l’estudi Limoestudio, Kimi Furió i Rosa Bou, encarregades de la creació d’aquesta nova marca corporativa que, tal i com ha recordat el regidor de Cultura «era una de les exigències del Pla Museològic que regeix el Mucbe des del seu reconeixement com a museu, el 2017».

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha reconegut que «aquesta nova marca permetrà al Mucbe diferenciar-se dins del panorama museístic valencià, especialment a les comarques del nord, on ja és el museu de referència». «A més —ha dit l’alcaldessa—, el canvi d’imatge representa el pas de l’antic Centre Cultural Convent de Sant Francesc al Museu Ciutat de Benicarló, un espai més modern, més accessible i més obert a la ciutadania».

Les dissenyadores, autores també del disseny de l’exposició permanent «Terra d’ibers», han explicat que amb la nova imatge «hem volgut, d’una banda, posar en valor l’edifici patrimonial del museu [en referència a la «m» i als arcs que conformen el claustre] i, de l’altra, hem volgut destacar el protagonisme de Benicarló amb la «B»

«La nova imatge —han subratllat— aporta simplicitat i llegibilitat i permet que siga fàcilment reconeixible».

Tal i com ha dit el regidor de Cultura, «aquesta nova imatge s’aplicarà també a la senyalització interior i exterior del museu i a les estratègies digitals del museu».

En aquest sentit, l’alcaldessa ha remarcat que «la concepció global del Mucbe com a marca ens ajudarà també a potenciar Benicarló com a ciutat turística, de la mà també de les marques turístiques de BLÓ i de Benicarló Cuina Autèntica». «L’espai turístic és cada vegada més competitiu —ha relatat Xaro Miralles—, i disposar d’una marca que cride l’atenció dels visitants i expresse una personalitat diferenciada és un punt a favor fonamental».

Directe