Dilluns sabrem com seran les festes a partir d’ara

Ximo Puig avança que presentarà una actualització del protocol adaptat a la situació epidemiològica i a la normativa vigent

El president, en una reunió amb representants de Sanitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que dilluns que ve es presentarà una actualització del protocol de festes per a adaptar-lo a la situació epidemiològica actual i a la normativa vigent.

Així ho ha indicat el president després de mantenir una reunió de treball en el Palau de la Generalitat amb la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, la directora general de Salut Pública, Ofelia Gimeno, i la subdirectora general d’Epidemiologia, Herme Vanaclocha.

El president ha subratllat que la trobada, en el qual s’ha analitzat la situació actual de la crisi sanitària, ha permès constatar que “la pandèmia accelera el seu descens”, amb una reducció d’hospitalitzacions i d’ocupació en UCI, “però encara és letal”.

Partint d’això, Ximo Puig ha subratllat que, a través de les recomanacions generals en les quals treballa la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es busca oferir un “marc comú” per a tots els ajuntaments que tinguin festes.

Directe