Benicarló commemora el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb una exposició

Es podrà visitar fins al 31 de març al claustre del Mucbe

Benicarló commemora el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb una exposició

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, que se celebra l’11 de febrer, el Mucbe acull des d’avui l’exposició ‘Rostres mediterranis de la ciència’, una col·lecció de breus biografies de científiques amb rostres nous, frescos, diferents i d’actualitat. Rostres de dones que viuen circumstàncies personals, culturals i professionals molt variades, però totes elles amb un element comú que les connecta: el Mare Nostrum.

L’exposició sobre el treball d’aquestes 27 científiques mediterrànies és una producció de la Fundació Sèneca–Agència de Ciència i Tecnologia de la Regió de Múrcia. La iniciativa forma part del projecte per a la Nit Mediterrània de les Investigadores del consorci europeu MEDNIGHT 2021, de què forma part la Universitat Jaume I amb altres 12 entitats.

La mostra, com el projecte MEDNIGHT, vol ensenyar al gran públic l’atractiu i la rellevància per a la societat del treball de les dones investigadores.

MEDNIGHT 2021 es va celebrar en el marc de la European Researchers’ Night (Nit Europea de la Investigació), un projecte de divulgació científica promogut i finançat per la Comissió Europea com a part de les accions Marie Sklodowska-Curie del programa Horitzó 2020.

L’exhibició al Mucbe és fruit d’una cessió temporal de la Universitat Jaume I i es podrà visitar fins el 31 de març al claustre de MUCBE.

Directe