Benicarló habilita camins escolars segurs per a millorar la mobilitat i la seguretat vial

El projecte va ser el més votat ens els pressupostos participatius de 2021

Benicarló habilita camins escolars segurs per a millorar la mobilitat i la seguretat vial

L’Ajuntament de Benicarló ha començat a millorar la seguretat al voltant dels centres educatius en el marc del projecte «Camins Escolars Segurs», la proposta més votada en els pressupostos participatius de 2021.

Es tracta d’una iniciativa del Consell de Benestar Social que té com a objectiu promocionar la mobilitat sostenible, millorar la seguretat vial, fomentar l’autonomia personal i promoure hàbits saludables, a més d’aconseguir una major fluïdesa del trànsit.

Les actuacions, que du a terme la Brigada d’Obres i Serveis, consistiran a reforçar la senyalització vial dels passos de vianants que es troben en els accessos als centres i millorar la il·luminació dels voltants.

Els treballs han començat a l’entorn de l’IES Ramón Cid i continuaran durant les properes setmanes a la resta de centres de primària i de secundària.

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, ha constatat que l’objectiu del projecte no és un altre que «fer una ciutat més amable en la qual xiquets, xiquetes i adolescents es troben més segurs».

La inversió del projecte és de 12.100 euros.

Directe