El 964 189 005 és el nou número d’urgències al centre de salut de Morella

Canvia en el 5 final respecte al número habitual per a les cites amb el metge

El 964 189 005 és el nou número d’urgències al centre de salut de Morella

El centre de salut de Morella compta amb un nou número de telèfon per a les emergències que tan sols canvia en una xifra respecte al número habitual d’atenció primària en l’àrea de salut. Així, el 964 189 005 canvia el cinc final pel zero de la seua xifra habitual i estarà operatiu a partir del 14 de febrer.

El telèfon nou que finalitza en 5 serà per a les emergències tant en horari d’atenció habitual com en la resta de les 24 hores del dia. Mentre, el número 964 189 000 serà dedicat exclusivament per a l’atenció normal entre setmana i fins a les tres de la vesprada. Per a contactar amb el centre també existeix un correu que es pot utilitzar igual que el telèfon.

Nel·lo Monfort és metge

Aquests canvis es produeixen en un moment en el qual la situació sanitària per la covid-19 millora a l’àrea de salut de Morella després de setmanes molt complicades. Aquests casos van fer tancar durant uns dies els consultoris de Vallibona, Xiva, Ortells i Castell de Cabres per la manca de personal, però ja estan operatius de nou.

Per a descarregar pressió als metges ha estat molt útil el poder fer les altes i baixes telemàticament així com poder fer-ho en un únic acte.

Ara, des del centre de salut de Morella esperen que el nombre de contagis continuen a la baixa igual que està passant a la resta del País amb la doblegada de la corba de la sexta onada de la covid.

Directe