Inaugurada a Castelló l’exposició ‘Pilar Dolz i l’ofici de gravar’

Estarà oberta fins al pròxim 1 de maig en el Museu de Belles Arts

El Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzá, el president de la Diputació, José Martí, i la diputada de Cultura, Ruth Sanz, han assistit a la inauguració de l’exposició ‘Pilar Dolz i l’ofici de gravar’, que estarà oberta fins al pròxim 1 de maig en el Museu de Belles Arts de Castelló. L’exposició de Pilar Dolz, artista i galerista, presenta una selecció de les seves estampes, un corpus significatiu de la seva obra gràfica original realitzada en el transcurs de més de quaranta anys de treball creatiu. La dedicació en la qual s’ha involucrat al llarg dels anys, manifesta l’orgull de tenir un ofici i el compromís de sotmetre’s a les seves exigències, d’aportar-les en l’exercici del seu treball i de compartir en el taller el seu coneixement amb altres artistes.

Directe