215.000 xiquets valencians ja s’han vacunat contra la Covid-19

Amb aquesta xifra s'arriba a la meitat de la campanya que preveu finalitzar al març

La campanya de vacunació infantil per a la COVID-19 arriba a la meitat del seu recorregut amb 215.000 xiquets ja immunitzats i buscant aquelles franges d’edat que encara queden per vacunar abans de començar el cicle de la segona dosis.

https://vimeo.com/669780319

A la província de Castelló hi ha 26.000 infants que ja han rebut la vacuna. A partir del 7 de febrer es començarà la roda per a les segones dosis en els grups de 9 a 11 anys i de 5 a 8.

La consellera de Sanitat també ha volgut recordar que la vacuna és la millor defensa possible contra el virus a la vegada que ha agraït la tasca de les comunitats mèdiques i educatives per a fer possible aquesta campanya.

Per la seua part, es continua oferint la vacunació a la població general que encara no la té, habilitant punts per a la inoculació massiva sense cita prèvia a les tres províncies. De cara a la vacunació infantil, una vegada acabe el procés de vacunació a les escoles també s’establiran mesures per a permetre la immunització.

Directe