Herbers i Vilafranca ajornen els seus Sant Antonis per al 5 i 6 de febrer

Vallibona tampoc el farà en la data prevista

Una foguera de Sant Antoni, en una imatge d'arxiu

L’augment de contagis als pobles dels Ports està fent que aquests cancel·len o ajornen les seues celebracions de Sant Antoni. El següent municipi que ha decidit ajornar la seua festivitat ha estat Herbers, que hauria de celebrar-ho aquest cap de setmana. Tot i això, segons ha informat l’ajuntament, la festa s’ha ajornat per al pròxim cap de setmana 5 de febrer si les condicions ho permeten.

Per altra banda els majorals de Sant Antoni 2022 de Vilafranca també publicaven ahir les noves dates per a la seua celebració. Així, el pròxim dia de les barres serà el 30 de gener, i el cap de setmana que tindrà lloc la celebració de tots els actes de Sant Antoni serà del 4 al 6 de febrer, sempre que l’evolució de la pandèmia ho permeta. 


A Vallibona també ha anunciat que ajornen la festa del foc fins que millore la situació sanitària.

Directe