Castellfort organitza la segona edició del recull d’imatges “Memòria visual d’un poble”

Fins al 31 de març es poden enviar fotografies antigues de la localitat

L’any 2015 l’Ajuntament de Castellfort va organitzar un recull d’imatges antigues de la localitat amb el que es va elaborar un llibret a tall de memòria gràcies a totes les aportacions d’habitants del municipi i voltants.

En vistes de l’èxit d’aquesta primera edició enguany comença una segona per ampliar la memòria visual del poble. Les persones que tinguen imatges antigues de Castellfort les poden enviar a l’adreça empuju.castellfort@gmail.com fins al 31 de març indicant el nom de qui les envia i afegint una breu descripció de les fotografies.

“L’ideal és que les imatges siguen en blanc i negre. Poden ser de festes, llocs, tradicions o qualsevol espai o moment relacionat amb Castellfort. També és important que no siguen imatges ja publicades en l’anterior edició. Esperem una gran participació, que les famílies i persones vinculades a Castellfort traguen del bagul antigues fotografies per ajudar a investigar en la memòria col·lectiva del poble” comenta Rosa Adela Segura, alcaldessa de la localitat.

Amb aquesta acció el consistori de Castellfort aposta per mantenir viva i realçar la història del municipi alhora que anima a veïns i veïnes a recuperar el patrimoni fotogràfic.

Directe