Portell, un pas més a prop de tenir caixer automàtic

L'Ajuntament s'ha reunit amb CaixaBank per a buscar el lloc on instal·lar-lo

Un carrer de Portell, en una imatge recent

Portell ha rebut avui la visita de personal de l’entitat bancària CaixaBank per a tractar la instal·lació d’un caixer a la localitat. Durant la trobada el responsable de CaixaBank ha manifestat la necessitat per part del consistori de trobar un local accessible on càpiga un caixer d’un metre i mig per dos metres i mig.

“A l’Ajuntament ens trobem estudiant alternatives d’espai per a poder ubicar el caixer, quan tinguem el lloc procediran a instal·lar-lo. De la línia de telèfon i de la seguretat s’encarregaran ells” explica Álvaro Ferrer, alcalde del municipi.

Les persones que no tinguen els seus comptes en aquesta entitat bancària hauran de pagar una petita comissió a l’hora de realitzar certs tràmits. Tot i això, “és una gran notícia per al municipi la instal·lació d’un caixer, ja que evitarà molts desplaçaments als habitants de Portell i aproparà un servei als pobles veïns”.

Directe