Palanques i Sorita tenen els primers casos de coronavirus

Castell de Cabres és l’única població dels Ports que segueix lliure de covid-19 des del començament de la pandèmia

Palanques, durant una desinfecció a l'abril de 2020

L’Ajuntament de Morella ha confirmat que a la localitat hi ha actualment almenys 141 persones contagiades de coronavirus. Aquesta és la xifra més elevada des del començament de la pandèmia el que fa disparar la incidència a la localitat. Així, i segons les dades de conselleria que sempre van en una setmana d’endarreriment, es confirmen aquestes xifres ja que apunta 138 contagis a la ciutat i una incidència de 5.711 casos per cada 100.000 habitants.

A la resta de la comarca l’augment de casos també està sent exponencial ja que segons Sanitat arriben ja a 51 casos a Vilafranca, 22 a Forcall, 8 a la Mata, 7 a Cinctorres, 4 a Portell, i 1 a Castellfort, Todolella, Palanques i Sorita. En aquest últim cas el virus ha aconseguir penetrar a dues localitats que fins ara havien passat els quasi dos anys de pandèmia sense registrar cap contagiat. Tant Palanques com Sorita és la primera vegada que compten amb algun positiu per coronavirus de forma oficial.


Gràfic en temps real actualitzat periòdicament

L’única població dels Ports que segueix impertorbable sense cap cas de covid és Castell de Cabres que cap dels seus 22 habitants censats.

Directe