El segon premi de la Loteria del Niño cau a Cinctorres

El 44469 ha sigut venut al Bar Salvador

El segon premi de la Loteria del Niño cau a Cinctorres

La sort del Niño ha caigut enguany a Cinctorres, en forma d’un segon premi d’aquest tradicional sorteig de La Loteria que sempre s’ha vist com una segona oportunitat de provar sort durant els Nadals.

El Bar Salvador, conegut popularment com el bar de “La Paca” havia venut durant les darreres setmanes el número 44.469 que ha estat agraciat amb el segon premi del sorteig celebrat aquest dijous, dia de Reis.

Dotat amb 750.000 euros per sèrie -el que són 75.000 euros al dècim- a més de a Cinctorres, ha viatjat per tota Espanya. Entre altres llocs, ha caigut a Saragossa, València, Toledo, Múrcia, la Corunya, Madrid, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla, Segòvia, Treceño (Cantàbria), Gijón (Astúries) o Carpio (Valladolid).

Directe