L’augment de casos Covid obliga a suspendre els primers Sant Antonis dels Ports

Castellfort i Sorita l'ajornen mentre que Villores el cancel·la

Sant Antoni a Castellfort, en una imatge d'arxiu

Amb l’augment i l’expansió dels casos de coronavirus comencen ja les primeres suspensions i ajornaments d’actes a la comarca dels Ports. Sembla que els Sant Antonis seran els més afectats per la seua proximitat.

El primer en comunicar-ho va ser Castellfort que aquest dimarts ja anunciava l’aplaçament de la seua festa de Sant Antoni degut a la “complicada situació actual que planteja la pandèmia”. Des de l’organització han explicat que la festa es farà quan les condicions ho permeten. També ha decidit ajornar-ho a Sorita per les mateixes causes qui han assegurat que el faran quan la situació pandèmica millore.

En canvi, Villores ha decidir cancel·lar de forma completa els actes de la festa del foc que estaven programats per al proper dissabte 15 de gener. Després de moltes consultes amb el veïnat i d’haver analitzat la situació actual, la corporació municipal ha dedicit cancel·lar tots els actes programats de Sant Antoni.

Directe