La cavalcada dels Reixos tanca el Nadal de Vilafranca

Per a poder participar s’havien de respectar les mesures de seguretat per a frenar la propagació de la Covid-19

La visita dels Reis Mags a Vilafranca ha suposat el perfecte tancament a les festes nadalenques de Vilafranca, després d’una cavalcada celebrada amb alegria pels xiquets i xiquetes de la localitat. Melcior, Gaspar i Baltasar van eixir des de la Creu Roja de Vilafranca, travessant tota l’avinguda Castelló fins a arribar a la plaça d’En Blasc, on ja els esperaven multitud de famílies.

En aqueix mateix lloc, Ses Majestats van procedir a llegir un bonic discurs, dedicat a tots els xiquets i les xiquetes allí presents. Les fotos, això sí, no van parar de succeir-se per a immortalitzar un moment que quedarà per al record de molts i moltes.

Per a poder participar en la cavalcada s’havien de respectar les mesures de seguretat per a frenar la propagació de la Covid-19, com l’obligatorietat de portar la màscara o el respecte per la distància de seguretat entre persones.

Directe