Ernest Blanch aconsegueix rècord d’avals per a la reelecció com a secretari provincial del PSPV-PSOE

Compta amb més de 550 signatures procedents de les cinc comarques orgàniques

L’actual secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha sigut proclamat hui com a candidat provisional a la reelecció en el càrrec en comptar amb més de 550 avals procedents de les cinc comarques orgàniques.

Blanch ha mostrat la seua satisfacció per la seua proclamació, “la reacció de la militància ha superat totes les nostres expectatives. Estem rebent innombrables mostres de suport i la gent té moltíssimes ganes d’implicar-se en aquest procés i de treballar pel nostre projecte” ha afirmat. Per això, el secretari general ha volgut mostrar el seu més sincer agraïment a “els centenars de militants socialistes que han recolzat aquesta candidatura que tinc l’enorme honor d’encapçalar. Un suport que s’ha manifestat en tot el territori i que es reflecteix en la presentació d’avals provinents de tots els racons de les nostres comarques”.

La recollida de 550 avals en poc més de 48 hores és un exemple més de la força i de les mostres de suport que Blanch està rebent des que anunciara a Morella que es presentava com a candidat. Un suport que ha quedat palés des del principi, des que el 9 de desembre es llançara el manifest de suport a l’actual secretari general, “Sumem més futur” (https://sumemmesfutur.wordpress.com), que ja compta amb més de 360 adhesions, entre les quals destaquen més de 30 alcaldes i alcaldesses, a més de portaveus, regidors, càrrecs institucionals i orgànics, i, sobretot, “militants de pic i pala” que són la vertadera ànima d’aquest projecte polític.

Cal assenyalar que dijous passat ja es van presentar a la Casa del Poble del carrer Carcaixent de Castelló de la Plana els 305 avals (els màxims que es poden presentar) per a formalitzar la candidatura. Tal com estableixen les bases del 4t Congrés Provincial, el recompte s’ha realitzat hui, acte en el qual s’han validat els 305 avals i s’ha procedit a la proclamació provisional d’Ernest Blanch com a candidat. Les persones encarregades de presentar els avals en la seu del partit van ser: Silvia Cerdà (Plana Baixa), Ramón Martínez (Alt Palància), Patricia Puerta (Plana Alta), César Pallarés (Alcalatén-Millars) i Isabel Albalat (Ports-Maestrat).

Directe