El bar del càmping de Vilafranca es nega a demanar el certificat covid

L'Ajuntament ha emès un comunicat on explica que la infraestructura està en règim de concessió

El bar del càmping de Vilafranca es nega a demanar el certificat covid

La polèmica per la implantació del passaport covid segueix damunt la taula, després que la Generalitat Valenciana ampliara la setmana passada l’exigència del passaport covid a tots els locals d’hostaleria, restauració, oci i entreteniment, entre d’altres. Aquest cap de setmana la polèmica es traslladava a Vilafranca, on el bar del càmping municipal es nega a demanar el certificat covid per entrar.

Els responsables del restaurant han decidit no demanar el certificat, perquè consideren que discrimina i vulnera els drets humans, i així ho manifesten en un cartell a l’entrada de l’establiment. Tot i la normativa clara i ja en vigor, els llogaters es neguen a demanar-lo arriscant-se a ser sancionats.

Davant aquesta situació, l’ajuntament de Vilafranca, mitjançant un comunicat per les xarxes socials, demana als responsables del bar que rectifiquen i complisquen amb la llei. En el comunicat, també expliquen que tot i que el càmping és municipal, està llogat en règim de concessió als actuals llogaters que són els responsables del compliment de la normativa vigent.

Directe