Es suspèn la Festa de Cap d’any, la Sant Silvestre i s’ajorna el Jocambient

A Morella hi ha actualment 30 casos positius de coronavirus

L'Ajuntament ha enviat un comunicat

L’Ajuntament de Morella, en la Junta de Govern celebrada dimecres “vam decidir diverses modificacions en la programació prevista per als propers dies de les festes de Nadal i Cap d’Any, tenint com a objectius bàsics la prevenció i fer front al maleit virus”, segons han fet públic en un comunicat.

En estos moments, “tal com ens han informat els serveis sanitaris, amb els que tenim permanent coordinació i col·laboració, en Morella tenim 30 casos positius. Reiterem, una vegada més, la importància de la vacunació, el compliment dels aïllaments i el seguiment dels protocols sanitaris”

Com a mesura de precaució cal, per tant, “evitar aglomeracions així com aquelles activitats en interiors on no es pot garantir l’ús correcte de la mascareta”.

Pel que fa a les activitats previstes tindran les següents modificacions:

▸ 24/12 ▸ Volta dels “Villancicos”
Ús de mascareta i evitar aglomeracions. Es recomana poder gaudir d’elles en un punt determinat i NO fer grups grans de gent amb cercavila.

▸ 29/12 i 5/1 ▸ Cinema
Tindrà lloc en el teatre municipal amb ús de mascareta, augment de distància i reducció d’aforament.

▸ 31/12 ▸ Sant Silvestre
Queda suspesa.

▸ 1/1 ▸ Festa de Cap d’Any
Queda suspesa. En els propers dies informarem de com es realitzarà el retorn íntegre de les entrades venudes. Continuarem treballant, amb les entitats i associacions, per fomentar les activitats en l’Espai Firal quan les condicions sanitàries ho permeten.

▸ 3, 4, 5/1 ▸ Jocambient
▸ Queda ajornat. Els xiquets i xiquetes es mereixen poder gaudir-lo en les millors condicions i, per tant, es celebrarà quan la situació sanitària ho permeta i tenint en compte les propostes i treball que hem realitzat amb el Consell d’infància i adolescència.

▸ 3, 4 i 5/1 ▸ Patges i Reixos
Els pròxims dies es realitzarà una nova reunió de la comissió organitzadora per continuar amb el treball que veníem fent per realitzar una cavalcada seguint tots els protocols i tan dinàmica com siga possible. La màgia dels Reixos arribarà i estarà a Morella en les millors condicions.

▸ 7/1 ▸ Sant Julià
L’acte cívic de la concessió de les Creus de Santa Llúcia, màxima distinció de la Ciutat, es traslladarà al Teatre, en lloc de la Sala del Justícia, per comptar amb major espai.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

Una vegada més, des de l’Ajuntament “volem agrair l’immens treball que estan realitzant els professionals sanitaris en una situació molt difícil. Recordem, a aquelles persones i famílies que han de guardar quarantena i necessiten algun suport, que tenen a la seua disposició els Serveis Socials municipals al telèfon 637831512”, apunten.

“Us demanem disculpes pels errors que puguem cometre i les molèsties ocasionades per estes modificacions. Continuarem fent seguiment de la situació i informant-vos. Són dies especials i els hem de gaudir. Segur que de forma diferent a com pensàvem o teníem previst fa pocs dies, però, el més important, és que ens cuidem cadascú de nosaltres, que cuidem als que estimem i als que ens envolten”, conclou el comunicat.

Directe