El brot a la Residència El Collet es redueix a 9 residents positius

Dels 17 residents positius que hi havia dimarts, avui els contagis s’han reduït a 9

El cribratge que es va dur a terme dimarts a la Residència El Collet no ha donat cap contagi nou entre els residents ni tampoc entre el personal treballador. Ara mateix, el nombre de residents contagiats s’ha reduït a 9 i el personal treballador de baixa per Covid-19 se situa en 4.

La presidenta de l’OACSE, Gemma Cerdà, ha valorat les dades de forma molt positiva i ha volgut agrair el treball realitzat per tot el personal de la Residència El Collet, «que una vegada més ha demostrat la seua professionalitat i bon fer davant la situació».

Gemma Cerdà ha confirmat que «el centre compta ara mateix amb personal suficient, ja que s’han contractat cinc auxiliars d’infermeria durant un mes i comptem també amb dos auxiliars de reforç Covid per a tot l’any».

Pel que fa a la vacunació, la presidenta ha anunciat que el proper 30 de desembre es vacunarà amb la tercera dosi als residents i personal de la Residència El Collet i que ahir i avui s’ha vacunat també amb la tercera dosi al personal treballador del Centre Geriàtric. El passat 13 de desembre es va vacunar als residents i personal de la Residència Sant Francesc.

Directe