Benassal mostra el seu costat més solidari en el Mercat Benèfic de Nadal

El fan per recaptar diners i destinar-ho a les missions per països necessitats

Com ja és tradició a Benassal, amb l’arribada del Nadal s’organitza cada any un Mercat Benèfic l’objectiu del qual és recaptar diners i destinar-lo a les missions per països necessitats. Els xiquets i les xiquetes de la Catequesi són els principals promotors d’aquesta iniciativa, en la qual es venen joguets i altres productes de segona mà per un mòdic preu.

Així doncs, els Porxos de la Mola van acollir l’esdeveniment dissabte passat, marcat per l’alta participació de veïns i veïnes que no es van perdre l’oportunitat d’aportar el seu xicotet gra d’arena. Tots els guanys aconseguits construiran un futur millor i més feliç per a moltes persones necessitades.

Els xiquets i xiquetes de Benassal mostren, amb aquest Mercat en vespres de Nadal, la cara més solidària de la localitat.

Directe