Sanitat adjudica la redacció del projecte del centre de salut Vinaròs II

Inclourà medicina familiar i pediàtrica, així com el servei de Salut Mental ubicat ara a l'hospital

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha fet un important pas endavant perquè el nou centre de salut de Vinaròs puga ser una realitat, amb l’adjudicació de la redacció del projecte. L’empresa UTE COR ASOC SL+ ESTUDI PSP ARQUITECTURA SLP serà l’encarregada de realitzar la tasca amb una inversió de 267.750€ més IVA.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha qualificat aquesta notícia de molt positiva per a Vinaròs i ha destacat que és una mostra del compromís de la Generalitat per oferir una assistència sanitària de qualitat. Segons afegia “el segon centre de salut ajudarà a descongestionar l’actual centre del carrer de l’Arxipreste Bono, així també com l’Hospital Comarcal, fet que suposarà millorar l’assistència sanitària”.

La nova infraestructura s’ubicarà a l’avinguda de Leopold Querol i comptarà amb una superfície construïda de 3.217 metres quadrats, que inclourà els serveis de Medicina Familiar i Medicina Pediàtrica, a més del recurs de Salut Mental, que actualment es troba a l’Hospital Comarcal.

Pel que fa als detalls del projecte, el nou centre constarà de dues plantes: planta baixa i primera planta. La planta baixa disposarà de recepció, àrea d’extraccions i tractaments, àrea de Pediatria, Unitat de Salut Mental d’Adults i també la Unitat de Salut Mental Intanto-juvenil. Així mateix, també acollirà el Punt d’Atenció Continuada, sala d’espera i magatzem de farmàcia, entre altres.

Quant a la primera planta, disposarà de l’àrea de Medicina de Família i Especialitats, amb consulta d’Oftalmologia, Sala de Tècniques d’Oftalmologia, consulta de Traumatologia i sala d’esperes, a més de vestuaris per al personal mèdic i administració.

El nou centre de salut apostarà per l’eficiència energètica perquè tinga un consum elèctric reduït, a més d’atorgar especial atenció a la humanització per crear un disseny que siga acollidor per als pacients.

Directe