Morella adapta el servei de recollida de reciclatge durant les setmanes de Nadal

L’Ecoparc de Morella estarà tancat les vesprades dels dies 24 i 31 de desembre, així com la del 5 de gener

L’ajuntament de Morella reforça el servei de recollida dels fems per a reciclar dels establiments durant les setmanes de Nadal. Es tracta d’unes dates, en les quals s’incrementa el volum de residus, així com hi ha diversos dies festius que afecten aquest servei. Així, s’amplia el servei que es prestarà durant dos dies a la setmana i serà els dies 21, 23, 28 i 30 de desembre i el 4 i 5 de gener.

Aquest és un servei municipal que recull els residus per a reciclar dels establiments de la ciutat. Durant l’any, els dimarts i divendres es recullen aquestos fems i es traslladen a l’Ecoparc per a reciclar. D’aquesta manera, es treballa perquè la quantitat de residus per a reciclar siga la màxima possible amb dos dies de recollida selectiva a domicili als grans productors, així com una recollida mensual de residus voluminosos com mobles o electrodomèstics i neteja i recollida diària d’escombreries.

El regidor de Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “es tracta d’unes setmanes especials en les quals s’han de previndre els dies festius i l’augment de la quantitat de residus” i ha afegit que “hem reforçat el servei i que els establiments no acumulen aquestos”. L’edil ha explicat que “el servei de recollida del reciclatge és molt important perquè molts establiments no el poden emmagatzemar i traslladar-lo fins a l’Ecoparc, de manera que els facilitem aquesta tasca”. Finalment, Joan Carles ha comentat que “també hi ha un horari especial de l’Ecoparc durant el Nadal i estarà tancat les vespres de festius a la vesprada”.

Horari especial
de l’Ecoparc de Morella

Cal recordar que l’Ecoparc de Morella està obert, durant l’hivern, els dilluns de 9.00 hores a 13.00 hores, els dimarts, dimecres, dijous i divendres al matí de 10.00 hores a 14.00 hores i a la vesprada des de les 16.00 hores fins a les 19.00 hores i els dissabtes de 9.00 hores a 13.00 hores. Així i de manera especial, l’Ecoparc de Morella estarà tancat durant les vesprades del 24 i 31 de desembre, així com la del 5 de gener.

Directe