La Mata reflexiona sobre les noves masculinitats

Una activitat especialment dirigida a públic masculí del segle XXI

L’agència d’igualtat ha organitzat a La Mata un col·loqui al voltant del paper dels homes en la lluita contra la violència de gènere enfocat en la participació masculina que busca reflexionar sobre les noves masculinitats. En la trobada, realitzada al Teleclub, s’ha debatut al voltant del que significa ser home i comprendre la nova masculinitat.

Les activitats en matèria d’igualtat pareix que sempre estan dirigides a les dones, el que deixa a la meitat de la població fora del problema. Per aconseguir el canvi, és necessari deixar la complicitat amb els comportaments masclistes i participar de forma activa.

En una època de grans canvis i transformacions socials, la figura de la masculinitat està cada cop més qüestionada, el que pot generar dubtes en molta gent. Per a solucionar els problemes derivats de l’antiga masculinitat, cal molt de treball, especialment en educació.

Justo Fernández és investigador en masculinitat

Els Ports segueix treballant en igualtat continuar avançant per eliminar les violències masclistes.

Directe