Castellfort incorpora una treballadora a l’Ajuntament amb les ajudes EMPUJU

Són ajudes a la contractació de persones menors de trenta anys a l’atur

L’Ajuntament de Castellfort va incorporar aquest dilluns a una treballadora a la plantilla municipal gràcies a les ajudes a la contractació de persones menors de trenta anys a l’atur per entitats locals de la Comunitat Valenciana, EMPUJU.

“Les tasques que desenvoluparà aquesta treballadora durant el seu contracte d’un any són de vital importància per al nostre municipi. Estarà a l’Ajuntament de suport administratiu, s’encarregarà de gestionar l’Oficina de Turisme els caps de setmana que s’obri, ajudarà a organitzar activitats per als xiquets, durà a terme una recopilació dels masos del terme municipal i moltes altres” explica Rosa Adela Segura, alcaldessa de Castellfort.

El consistori de Castellfort celebra aquesta nova incorporació que és de vital importància per al correcte funcionament del poble i que ha permés oferir ocupació a la joventut de la comarca.

Directe