Viu Cap d’Any a Benassal

L'última nit de l'any l'albergarà el pavelló municipal, local climatitzat que garantirà les condicions i la temperatura òptima per a totes les persones presents

Viu Cap d’Any a Benassal

Benassal ja està organitzant els actes que tancaran l’any 2021 i que donaran pas a l’esperançador 2022. La nit del divendres 31 de desembre i la matinada de l’1 de gener es gaudiran a Benassal amb una gran actuació musical de la productora musical ‘The Luxe’, acompanyat per cotillons i canons de confeti. L’última nit de l’any l’albergarà el pavelló municipal, local climatitzat que garantirà les condicions i la temperatura òptima per a totes les persones presents. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Joves de la localitat, té una entrada de 10 euros amb consumició en barra inclosa. Així doncs, les mesures higièniques i sanitàries seran d’obligat compliment, per a així garantir la seguretat de l’esdeveniment i de les persones que assistisquen.

Directe