Ix a informació pública una nova planta solar a Morella

S'espera que properament també es publique un segon projecte

Simulació fotogràfica de la planta solar de la Llàcua

D’altra banda, avui s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la informació pública de la planta solar anomenada La Llècua i està previst que també ho faça en els pròxims dies el projecte anomenat Els Llivis. Es tracta de dos projecte de plantes fotovoltaiques de l’empresa Acciona amb una inversió conjunta aproximada als 66 milions d’euros i de 47,25 MWn de generació en cadascuna.

Des de l’ajuntament s’estudiaran els projectes per a presentar les al·legacions oportunes, tenint un termini de 30 dies. Tota la informació, com s’ha fet en altres procediments, es pot consultar en l’apartat de la web municipal: https://www.morella.net/projectes-informacio-publica/.

Directe