Torna l’Escola de Nadal, per a conciliar la vida familiar i laboral durant les festes

Les dates de l’escola són els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 3, 4 i 5 de gener

Els xiquets i xiquetes que cursen infantil de 3 anys fins als de 6é de Primària tindran la possibilitat de participar en l’Escola de Nadal que organitza la Regidoria d’Educació durant els dies laborables de les vacances escolars. Així ho han anunciat l’alcaldessa de Benicarló i responsable de l’àrea d’Educació, Xaro Miralles, i Felip Kervarec, gerent de l’empresa organitzadora de l’Escola de Nadal.

Enguany, la temàtica seran la literatura i els contes, al voltant dels quals es duran a terme jocs, tallers i activitats que promoguen la participació activa dels xiquets i xiquetes. A més, enguany es donarà prioritat a les sortides de l’alumnat per participar en alguna activitat de Nadal per davant de la programació prevista al centre educatiu.

L’Escola de Nadal tindrà lloc els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 3, 4 i 5 de gener a les instal·lacions del CEIP Marqués de Benicarló, en horari de matí de 9.00 a 13.00 hores, per un preu de 24 euros. Les places estan limitades a 70 participants.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 17 de desembre

Directe