Peníscola és el poble Ferrero Rocher d’enguany

El municipi castellonenc i el seu Mercat Nadalenc brillaran des del 18 de desembre

El pròxim 18 de desembre Peníscola brillarà més que mai. Els espectadors podran gaudir del retrobament més especial del poble guanyador amb la seva tradició nadalenca en prime time a través del programa “Sábado Deluxe” de Telecinco. Després d’una setmana repleta d’emocions, Peníscola i el seu Mercat Nadalenc s’han convertit en el municipi i la tradició guanyadors de la vuitena edició de Junts brillem més, icònica iniciativa nadalenca de Ferrero Rocher, gràcies a la votació popular. El municipi ha sabut arribar als ciutadans en un any en què tornen a celebrar-se les tradicions nadalenques i a retrobar-se amb el Nadal. Dissabte que ve, 18 de desembre, Ferrero Rocher farà brillar com mai a Peníscola i al seu Mercat Nadalenc en un acte que podran seguir en directe tots els teleespectadors a través de les pantalles del programa de Telecinco Salva’m Deluxe.

Ferrero Rocher anuncia sorpreses i grans emocions per a fer brillar més que mai a Peníscola i portar la il·lusió als veïns de la localitat. Franco Martino, director de Comunicació Corporativa i RelacionesInstitucionales de Ferrero Ibérica, destaca: “En aquest any tan especial, Ferrero Rocher vol fer brillar com mai la tradició nadalenca guanyadora, premiar els seus costums, i reconèixer també la bellesa, la solidaritat i el poder d’acolliment del poble. També l’amabilitat i hospitalitat dels seus habitants, així com el sentiment de pertinença a la comunitat que atresoren. En aquesta vuitena edició, Ferrero Rocher farà brillar com mai a Peníscola i a la seva tradició nadalenca: el Mercat de Nadal”.

“Beas (Huelva), Briviesca (Burgos), Les Navas del Marquès (Àvila) i Peníscola (Castelló) han estat els quatre pobles que, juntament amb les seves tradicions, han participat enguany en Junts brillem més. Tots ells han demostrat una actitud molt positiva i una il·lusió molt necessària en aquest any en què ens retrobarem amb les tradicions nadalenques. Els pobles han aconseguit unir als seus veïns amb un objectiu comú i il·lusionar-se gràcies a la iniciativa, a més de créixer en visibilitat nacional”, conclou.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut agrair a tots els que han confiat en ells per a brillar com mai aquest Nadal: “Ferrero Rocher ens brinda una oportunitat extraordinària de compartir la nostra il·lusió aquest Nadal amb tot el país, brillant més que mai. Aquestes últimes setmanes ens han donat una lliçó d’amistat i solidaritat, hem rebut multitud de mostres de suport i afecte que aviat es materialitzaran en la reconeguda il·luminació nadalenca. Estic segur, suposarà un abans i un després per a nosaltres. El nostre Nadal mediterrani es posa en valor al costat de les nostres tradicions i no puc sentir-me més feliç. Qualsevol dels cuatros meravellosos pobles mereix aquest premi, amb ells molt especialment volem compartir-lo i a ells enviem un missatge de fraternitat i reconeixement, perquè cadascuna de les quatre candidatures mereixia guanyar”.

Briviesca (Burgos) i la Festivitat de l’O amb veles ha estat el poble i la tradició que han acompanyat a Peníscola fins a la final. Els veïns de la localitat burgalesa han tingut una implicació excel·lent i s’han bolcat fins a l’últim dia per a aconseguir ser el poble i la tradició triat per tots.

Álvaro Morales, alcalde de Briviesca, destaca: “Estem enormement agraïts pel suport rebut durant aquestes setmanes i per la gran implicació d’associacions, comerços, empreses i totes les persones que amb la seva gran feina han col·laborat en la campanya de captació de vots i difusió de la tradició del municipi i els seus valors. Gràcies a Ferrero Rocher per la visibilitat que ens dóna als pobles amb aquesta iniciativa i a les tres localitats que ens han acompanyat en aquesta edició: Beas, Les Navas del Marquès i Peníscola. Molt orgullosos de Briviesca i dels briviescanos, junts brillarem sempre”.

Els quatre pobles i tradicions d’aquesta vuitena edició: Beas (Huelva) i el seu Betlem Vivent, Briviesca (Burgos) i la Festivitat de l’O amb veles, Les Navas del Marquès (Àvila) i el seu Concert de Nadal i Peníscola(Castelló) i el seu Mercat Nadalenc, han estat a l’altura del concurs i han aconseguit un gran reconeixement nacional que tindrà importants beneficis per als municipis. Tots els alcaldes i veïns

han malbaratat imaginació i esforç per a desenvolupar activitats de promoció. L’espectacular participació de tots ells reflecteix l’eficàcia de les accions realitzades, així com l’alt nivell de coneixement i acceptació de la iniciativa després de set anys promocionant llocs excepcionals de la nostra geografia. La implicació i l’excel·lent capacitat de mobilització dels quatre municipis ha ocasionat unincremento de la participació respecte a l’any anterior amb més de 350.000 votacions.

La visibilitat que aquest tipus de campanya ofereix als pobles participants és el principal benefici queFerrero Rocher aporta als candidats: una visibilitat a nivell global que repercuteix no sols en el municipi, sinó en tota la zona, i que contribueix al seu reconeixement nacional, a l’augment del turisme i a una millora de l’economia.

Dissabte que ve, 18 de desembre, Ferrero Rocher farà brillar al Peníscola i al seu Mercat Nadalenc; una experiència que sens dubte serà un dels moments més especials d’aquest Nadal per als seus veïns i visitants.

Directe