Palanques adequa el PR-CV-225 Roca Tallà

Les millores han consistit a desbrossar el sender i renovar la senyalització

Palanques adequa el PR-CV-225 Roca Tallà

L’Ajuntament de Palanques ha estat adequant el PR-CV-225 Roca Tallà. Les millores han consistit a desbrossar el sender i renovar la senyalització. A més, pròximament s’afegiran nous panells informatius a la ruta.

“Aquestes accions han estat possibles gràcies a l’ajuda per Actuacions al Medi Natural de la Diputació de Castelló que ha permés a l’Ajuntament la contractació d’una empresa externa per a la realització d’aquests treballs forestals” explica Lucía Martí, alcaldessa de la localitat.

El consistori de Palanques anima a residents i visitants a recórrer aquest sender municipal per veure les millores executades i per fer esport gaudint de la natura dels Ports.

Directe