El PP sol·licita per segona vegada al ple “l’increment de la il·luminació de la plaça de l’Estació”

Amat: “La manca d’il·luminació genera inseguretat i fa temps que venim reclamant que se millore”

El Partit Popular va reclamar al ple ordinari celebrat ahir a l’Ajuntament de Vinaròs “una millora de la il·luminació de la plaça de l’estació que presenta des de fa mesos una situació d’abandó i deixadesa”.

El portaveu dels populars, Juan Amat, ha afirmat que “són molts els usuaris que fa molt de temps ens traslladen el seu malestar amb una situació que genera inseguretat ciutadana i que a més ofereix una pèssima imatge de la nostra ciutat a tots aquells que arriben amb tren” .

Amat ha indicat que “esperem que la nostra petició no torne a caure en sac trencat i l’equip de govern actue d’una vegada per totes. És un problema que afecta a molts i que té fàcil solució. Resulta incomprensible que segueixi sense solucionar-se malgrat que des del Partit Popular ho reclamem des de fa mesos”.

Directe