Benassal prepara el Nadal amb un concurs de decoració de balcons

El certamen celebra seua onzena edició

Benassal ja espera el Nadal, i per a celebrar una cita tan anhelada l’Ajuntament de la localitat ha tornat a organitzar el concurs de decoració de balcons, que ja va per la seua onzena edició. La iniciativa tracta d’engalanar la localitat a partir de la iniciativa ciutadana, que en anys anteriors ha deixat grans estampes nadalenques per tots els carrers del poble.

Per a poder participar en aquesta edició del 2021 és obligatòria la inscripció prèvia al 18 de desembre, podent-se realitzar presencialment en l’Oficina de Turisme de Benassal o pel seu Whatsapp (696 458 688) aportant nom complet i direcció.

Eixe mateix dia serà quan el jurat visitarà els balcons participants per a dilucidar quin balcó serà el premiat. La present edició té premis per a tres categories diferents: al més original i a la millor il·luminació, els quals decidirà el jurat; i al balcó més votat en xarxes socials, que es decidirà a partir dels ‘m’agrada’ que reba cada participant en Facebook. Les fotografies es penjaran en el perfil oficial de l’Ajuntament de Benassal en aquesta xarxa social.

La decoració nadalenca haurà d’estar exposada, com a mínim, del 18 de desembre fins al 7 de gener. Els resultats de cada categoria seran publicats el 15 de gener.

Directe