El rebuig a la violència masclista i les desigualtats de gènere, reivindicacions pel 25N

Benassal ha participat massivament en la manifestació

Aquest matí s’ha celebrat, a les portes de l’Ajuntament de Benassal, una concentració per a commemorar el 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que ha deixat clar el rebuig absolut de la societat de Benassal cap a la violència masclista i les desigualtats de gènere a les quals s’enfronten les dones diàriament. Una generosa representació de la societat de Benassal ha participat en la manifestació, que busca sumar el seu granet d’arena en l’erradicació total de qualsevol tipus de violència cap a les dones.

En l’acte també ha participat l’alumnat de l’IES Pere-Enric Barreda i Edo de Benassal, els qui han assistit a l’exposició del primer concurs de fotografia contra la violència de gènere ‘És hora de parlar’, organitzat pel mateix IES en col·laboració amb l’Ajuntament de Benassal.

Els Porxos de la Mola acolliran l’exposició de fotografies durant tot el cap de setmana perquè veïns, veïnes i visitants puguen gaudir-les. Judit Pitarch Tena ha sigut la guanyadora del concurs. Julia Agut Roig i Nerea García Gual han completat el podi del concurs. Un concurs que educa des de les edats més xicotetes amb valors feministes, mitjançant els quals evitar que moltes conductes masclistes es reproduïsquen en el futur.

A més, s’ha col·locat una bústia violeta en la qual veïns i veïnes de Benassal podran depositar les seues opinions, suggeriments, queixes o idees, també de manera anònima, per a construir un Benassal més conscienciat amb la lluita enfront del masclisme.

Directe